V farmacevtski družbi Roche se pri razvoju zdravil osredotočamo na področja, kjer obstajajo velike zdravstvene potrebe in kjer lahko s svojim znanjem in delom vplivamo in spremenimo obravnavo posameznega bolezenskega stanja.

Svoje delovanje usmerjamo predvsem v razvoj zdravil na tistih področjih, kjer so potrebe bolnikov najbolj izrazite.

Vsako bolezensko stanje obravnavamo celostno, od raziskovanja in razvoja zdravil do njihove proizvodnje in trženja. Na ta način omogočamo učinkovit prenos znanja iz raziskovalnih dejavnosti do uporabe zdravil v klinični praksi. Zavezani smo inovativnosti, ki spreminja in dopolnjuje obstoječe načine zdravljenja.

Smo največje svetovno biotehnološko podjetje z edinstvenimi zdravili na področjih onkologije, imunologije, nalezljivih bolezni, oftalmologije in nevroznanosti. Naš cilj je omogočati posamezniku prilagojeno zdravljenje, ki lahko bistveno izboljša obravnavo, kakovost življenja in preživetje bolnikov.

Pozitivne zgodbe bolnikov so tiste, ki nas vsakodnevno navdihujejo, da svoje delo še zavzeteje opravljamo. Deliti jih želimo tudi z vami. Gre za resnične bolnike, ki so v podobnem položaju kot trenutno vi ali kdo od vaših bližnjih. Poleg izzivov, ki jih prinaša bolezen, so uspeli ohraniti pozitiven odnos do sebe in svoje bolezni. Tako so našli nove poti, ki so jim osmislile življenje in posledično pripomogle k boljšim izidom zdravljenja. Imena bolnikov smo za namen objave spremenili, večina fotografij bolnikov je simboličnih, dodali smo tudi precej informacij o sami bolezni, morebitnih vzrokih za njen nastanek in načinih zdravljenja, ki so na voljo v Sloveniji.

Naj optimizem prežame tudi vas.

Pripravljeno: september 2020
M-SI-00000087 (v1.0)

Deli na: